Ritt med Ray

Det var alltså det som stod på gårdagens agenda. Jag spelade Sims när Ray plötsligt meddelade oss om att det var event. Klockan var 18:59. Eventet började 19:00. Kom tillbaks imorgon för den spännande fortsättningen!
 
Nej men, det var ett mysigt event. Vi hade en uteritt, alla på ett led och Hallon hade level 2 ponny, stackaren :-(
Men jag fick en hel del fina bilder, av de jag tog var det ganska många (i förhållande till hur många det var) som blev bra.
Vi startade vid Steves gård...
 
Skrittade uppför Mill Hill of Will...
Det blev så fina bilder med både Silvergladebyn, slottet, och den vackra naturen!
 
Sedan red vi till det övergivna sommarhuset, där vi vände och red mot Firgrove.
 
I Firgrove red vi Eldstigen, en liten sväng där, och när vi kom upp på den stora vägen red vi tillbaks mot bron. Väl där hade Ray en överraskning åt oss. Han sa att vi skulle galoppera till Vingården, där han skulle ställa sig. En tävling, alltså. Men det fanns såklart regler - vi fick bara hålla oss till de gula vägarna.
 
Det var kul, men eftersom vi är en så liten skala så blir det ju lite tråkigt på eventen, hur mycket vi än försöker så kan vi inte göra de grejerna man måste vara större i antal för - under hökens vingar till exempel. Det försökte vi oss på i tisdags, och det gick ju sådär. Helt ärligt, det var ganska tråkigt. Men jag uppskattar verkligen att alla försöker hålla ihop gemenskapen, för även om det inte är så kul så för det oss närmre varandra. Även nu när vi har börjat ta in medlemmar är det bra med någorlunda regelbundna event, eftersom de medlemmarna kommer in i vårt crew lättare.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0