Kärlek vid första ögonkastet

Oh my GOD hur vacker är inte den här frisiska sporthästen?
 
Jag älskar pälsfärgen, älskar hur den är till basen kopparröd, för att sen skifta till guld, eller vinrött och lila. Manen är så vacker, guldgula lockar liksom, jag är såld!
 
Eller snarare, hästen är såld.
Eller, den hade varit det. Om jag hade StarCoins...
 
Mendenärsåvackerochståtligjagälskardenååååååhh
 
Hade Royalcherry varit ett fint namn på det här ståtliga stoet?

Dramadrottningen återkommer

Tjo på er! Vart oaktiv lääänge känns det som nu, och ni måste ju såklart veta VARFÖR jag inte bloggar lika mycket.
 
Grejen är den att jag hamnat i lite bråk, hamnade i bråk med en klubbägare, som tog det personliga vidare och bad alla i klubben att anmäla samt ignorera mig om de såg mig skriva i global. Det tar bort spelglädjen ganska rejält, och så har jag ju börjat skolan, nu går jag i nian och allt! Det blir en stor omställning där, så det finns inte plats i mitt huvud för blogginlägg.
 
Kommer försöka uppdatera dagligen, så övergiv mig inte ! ;)

Hoppsan

Där har det visst gått 4 dagar utan ett blogginlägg... Jag började skolan i onsdags, och PANG så börjar jag såklart börja må dåligt både fysiskt och psykiskt - lite nere och det hjälper inte med sjukdom heller. Men jag ska verkligen försöka komma ihåg att blogga, det är bara det att... Jag har fått en lite svacka. I och med att jag levlade klart mina hästar känns det som om det inte riktigt finns något att göra... (Fast det finns ju massor att göra) Som nu till exempel, sitter och lyssnar på Allt har sin tid med Kent, och jag älskar det bandet :p
Ni får denna bild från när vattnet buggade ur något otroligt!
RSS 2.0