ALLTSÅ ÅÅÅH

Definitionen av "squad goals": Shadow Horsemen Crew på kvällsshenanigans.
 
Jag, Riley, och Julia bestämde oss för... Jag vet inte riktigt vad vi gjorde egentligen, men den ena grejen ledde till den andra och vi hamnade på Pumpaklippan där jag fick den här FANTASTISKA bilden på oss, sen begav vi oss till Mrs Pike för att leta efter nästa hemliga plats. Och sen Jorvikstallet. Då tog det roliga slut. Vi fick nätverksfel/fatal och blev grymt besvikna, och spenderade tid för att försöka komma in på Air Star igen. Och som vi försökte.
Det gick inte för mig.
Det gick inte för Riley.
Det gick inte för Julia.
Det gick inte för Sigge.
Det gick inte för Thea.
 
Det gick för Sigges andra konto på Fluffy Unicorn tho! Julia tror att det är en viss klubbs fel, eftersom en relativt stor klubb (och natt/kvällsaktiv) har flyttat till Air Star nyligen. Det är ju inte så snällt att skylla på en klubb, och inte så moget heller, men det kan faktiskt ha med saken att göra. Så fort jag kommer in igen ska jag nog flytta till Fluffy.

Oj då!

 
Det blev visst en ny häst, hoppsan! Men nu när jag har 10 hästar kommer jag förmodligen inte köpa fler innan de nya hemstallen. Gillar inte hästön, glömmer bort hästarna där...
 
Men en vacker Shire, ett svart stor vid namn Bulletlady.
<3 <3 <3 <3 <3
 
Det betyder att Shire är den första rasen jag har två av! Heffa, min grå Shire som jag trodde jag hade presenterat på bloggen men det har jag tydligen inte, och Bulletlady, den här fina damen. Nu får ni ett litet minispam av bilder <3
 
ÄLSKAR SHIRES!

3 fina outfits (med westerntema!)

Hej på er!
 
Idag ska jag visa er 3 fina outfits för den lite mer westerninriktade personen. Alla saker går att köpa i gallerian om inget annat anges. Kan även vara så att jag glömt var man köper sakerna, då är databasen praktisk. (Länken öppnas i en ny flik, högerklicka och välj "Öppna i ny flik" om ni inte vill komma bort från bloggen :p)
 
Outfit 1
Handskarna är från ett arkeologiuppdrag. Det finns massa andra handskar med samma stats som också passar, så det gör inget om du inte har dem :)
 
 
Outfit 2

Känner att Cocoa blev jetefiiin på bilden x) Tröjan köper man vid Marleys har jag för mig, hjälmen är från ett upprag och samma med handskarna (nej jag tar aldrig av mig dom...)
 
Outfit 3
Tröjan är från Lifetimebelöningar.
 
Det var 3 outfits jag gillar, vet att de kanske inte är så western till ryttaren men huvudsaken är att jag gillar dom. Vi ses! <3
RSS 2.0