När inspirationen är på noll

Ja, det är just det som hänt mig. Inspirationen är nästan obefintlig och jag har spelat igenom 3 av de 4 uppdrag vi fick, men jag har inte orkat skriva eller fota.
 
Istället har jag spelat jättemycket Sims, så jag tänkte ge er lite bilder från det.
 
Det här är mina simmars hus, familjen Fayes. Jag har inte fuskat till mig pengar, varenda simoleon är ärligt tjänad. Jag vill även berätta att jag inte har byggt grunden till huset själv, originalet finns på Galleriet under "Rosehill Mansion Version" tror jag. Alla ändringar förutom grunden har jag gjort.
Entréplan.
 
Huset ser inte ut såhär längre, jag har byggt nya rum och inrett de som inte riktigt är inredda, men jag orkade liksom inte gå in i spelet och fotografera det. Ja, jag är lat.
 
Men man kommer in, och möts av en lång korridor som sträcker sig åt höger, vänster, och rakt fram. Går man till vänster passerar man pianoloungen innan man kommer till köket, ett stilrent rum med svart marmorgolv och köksbänkar i grått och vitt. Går man ut ur köket och bakåt kommer man till matsalen. Det är inte inrett än, det är endast ett bord och inga stolar så att jag ska veta att jag har planerat en matsal där. Tvärs emot matsalen är ett hobbyrum, inrett i grönt och brunt. Det finns två skrivbord med dator, en öppen spis, ett bordsfotbollsbord, och bokhyllor.
 
Går man istället till höger när man kommit in så ser man en (nu) lyxigt inredd bar, med soffor och en öppen spis på vänster sida, för att sedan se ett par trappor med ett badrum mellan. Till vänster om trapporna finns det ett trevlig hemmagym, med en basketkorg, löpband, träningsmaskin, och en sandsäck. Det finns även ett duschrum i direkt anslutning till gymmet.

Till höger om trapporna finner man en liten korridor, med en förr till garderoben och musikrummet. Garderoben förvarar simmarnas dyra kläder, med speglar och två klädkammare. Musikrummet ger musikaliska simmar en chans att öva på sina färdigheter i lugn och ro, med allt man kan tänka sig, elpiano, gitarr, karaokemaskin, mikrofon, samt DJ-bås.
 
Väljer man istället att gå upp för trapprona kommer man till övervåningen.
Övervåningen.
 
 
Det finns åter igen en lång korridor, vars väggar pryds av handmålade porträtt av alla simmar som levt i huset hittills. Till höger om trapporna, ovanför gymmet, ser vi Meadows sovrum, ett rum inrett i rosa (fast nedtonat nu) för Meadow, mamman i familjen. Mitt emot hennes rum är Alex rum, på bilden oinrett.
 
Går man rakt fram i korridoren passerar man först växthuset, på bilden oinrett, och sedan målarens rum. Målarens rum är ett stort och luftigt rum, med många stafflin.
 
I änden av korridoren ligger barnkammaren, på bilden oinredd. Numera är det ett rum, inrett i rosa, gult och blått, som används som barnkammare för familjens småbarn. Till höger om barnkammaren är ett oanvänt sovrum, inrett i blått, som tidigare vad sovrum åt Meadows föräldrar, vilka är döda nu. De har, precis som Meadow, ett eget badrum, med en liten toalett vägg i vägg, för gäster.
 
Till vänster om barnkammaren finns ett gästrum som inte används, för att de dumma gästerna ALLTID SKA SOVA I MEADOWS SÄNG DE J'VLA IDIOTERNA, smakfullt inrett i beige och ljusblått är det ett perfekt gästrum MEN TYDLIGEN INTE GOTT NOG ÅT DE JVLARNA, ett badrum finns också, dock inte i anslutning till gästrummet.
 
Ja, det här var då en liten ~house tour~ av mina simmars hus. Vill ni ha fler Simsinlägg?
 
 

Ritt med Ray

Det var alltså det som stod på gårdagens agenda. Jag spelade Sims när Ray plötsligt meddelade oss om att det var event. Klockan var 18:59. Eventet började 19:00. Kom tillbaks imorgon för den spännande fortsättningen!
 
Nej men, det var ett mysigt event. Vi hade en uteritt, alla på ett led och Hallon hade level 2 ponny, stackaren :-(
Men jag fick en hel del fina bilder, av de jag tog var det ganska många (i förhållande till hur många det var) som blev bra.
Vi startade vid Steves gård...
 
Skrittade uppför Mill Hill of Will...
Det blev så fina bilder med både Silvergladebyn, slottet, och den vackra naturen!
 
Sedan red vi till det övergivna sommarhuset, där vi vände och red mot Firgrove.
 
I Firgrove red vi Eldstigen, en liten sväng där, och när vi kom upp på den stora vägen red vi tillbaks mot bron. Väl där hade Ray en överraskning åt oss. Han sa att vi skulle galoppera till Vingården, där han skulle ställa sig. En tävling, alltså. Men det fanns såklart regler - vi fick bara hålla oss till de gula vägarna.
 
Det var kul, men eftersom vi är en så liten skala så blir det ju lite tråkigt på eventen, hur mycket vi än försöker så kan vi inte göra de grejerna man måste vara större i antal för - under hökens vingar till exempel. Det försökte vi oss på i tisdags, och det gick ju sådär. Helt ärligt, det var ganska tråkigt. Men jag uppskattar verkligen att alla försöker hålla ihop gemenskapen, för även om det inte är så kul så för det oss närmre varandra. Även nu när vi har börjat ta in medlemmar är det bra med någorlunda regelbundna event, eftersom de medlemmarna kommer in i vårt crew lättare.
 
RSS 2.0