Stay tuned

Idag har jag varit produktiv. Jag har spelat igenom de nya uppdragen, fotat de nya uppdragen, samt bestämt att jag ska skriva om de nya uppdragen imorgon. Jag har även köpt kläder för 488 SC, det vill säga allt jag hade, och skapat en outfit med (några) av plaggen. Sedan har jag hittat ett vackert fotoställe, ridit dit, och fotat nämnda outfit. Jag var även med i ett championat, sa jag det?
 
Jag har dock inte plockat ut de bra bilderna, jag har inte redigerat nämnda bilder, och helt ärligt så vill jag inte x) Men jag "måste", skulle aldrig tillåta mig själv att lägga upp råa bilder. Sån är jag, a e s t h e t h i c. Eller ja, estetisk som man säger på svenska. Men vem vill prata svenska när engelska låter så mycket coolare?
 
Sista bilden från senaste photoshooten. Jag kanske borde variera mina bilder så det inte blir samma häst-outfit-område typ 5-6 inlägg på raken? Men nu har jag ju 0 bilder så då måste jag ta 2 photoshoots vilket betyder 2 outfits och ugh varför skriver jag i bildtexten?Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0