Outfiten

Vi har alla sett den. Den mest grundläggande outfiten för alla Star Stable-spelare. Du har den, eller en liknande, det kan jag lova. Alla har den.
 
Den finns i olika varianter, men är i stort sett samma outfit. Här ser vi en smått ändrad version, med Moorlandsettet och Eponahjälmen (ja, jag kallar den så), vilket ger variation, lite brunt i det vit-svarta. Det brukar iofs vara en +8tröja, till exempel Jor Jitsulinnet eller Firgrovetröjan.
 
 
Det här är Outfiten i sin sanna form. Ni känner igen den, jag vet det. Vid champ så kan man se åtminstone 3 personer i den här outfiten, och jag klandrar dem inte, den är fin och ger bra stats. Men varför gillar jag då inte Outfiten?
 
Den är ooriginell. Alla har den. Så därför tänkte jag visa er 2 andra outfits med samma stats!
Nummer ett.
 
Den här är väääldigt simpel om du redan har Outfiten. På med Vinröd Stormjacka (Gallerian) och Exlusiv ryttarsadel (Jaharla, Governor's Fall), och you have it! Jag har hatten som ett substitut för proffshjälmen, eftersom jag inte har den, men du får självklart välja.
 
Nummer två.
 
Nummer två är för alla westernfolk därute. Det du behöver köpa är:  Stilig ryttarhatt (Gallerian), Röd höstskjorta (Jollister, Governor's Fall), Stilig ryttarsadel (Gallerian), Glänsande träns (Fiskebyn men finns nog i Gallerian), och Vitt ridinstruktörsschabrak (Gallerian).
 
Hoppas ni blev inspirerade av det här inlägget!
Sally Hawklord
2017-02-03 @ 20:47:34
URL: http://sallyhawklord.blo.gg

Är jag den enda som typ aldrig använt "outfiten":'D

Svar: Du har nog föträngt det ;)
Sigrid Sam Winterdotter
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0